Siirry sisältöön

Saapuminen hoitoon

Saapuminen Hyggalle on helppoa. Lue kuitenkin ensin asiat, jotka sinun tulee ottaa huomioon saapuessasi Hyggalle.

Otathan huomioon

  • Päivän viimeisillä ajoilla emme voi tehdä pitkiä hoitoja loppuun asti.
  • Otathan vastaanotolle mukaan kuvallisen henkilöllisyystodistuksen, passin tai ajokortin, jossa suomalainen henkilötunnus näkyy. Muista myös Kela-kortti, niin saat suorakorvauksen heti maksamisen yhteydessä.
  • Mikäli olet saanut suuhygienistilähetteen aiemmin, ota se mukaan Kela-korvauksen saamiseksi suuhygienistin antamasta hoidosta.
  • Käteinen ei kelpaa maksuvälineenä. Hyggalla voit maksaa kotimaisilla pankkikorteilla, Visa Electronilla, Visa tai MasterCard -luottokortilla ja Hygga-tilillä.
  • Jos sinulla on alle kolme vuotta vanha röntgenkuva, ota se mukaan käynnillesi.

Yleiset ohjeet

  • Saat tekstiviestin tarkasta ajastasi 30 min. ennen vastaanottoaikaasi. Jos aikasi alkaa esim. 13–14 välillä, saat tekstiviestin 12.30–13.30 välillä.
  • Voit siirtää aikaasi vahvistussähköpostissa olevasta linkistä 12h ennen aikaasi.
  • Kaikissa ongelmatapauksissa voit soittaa ajanvaraukseemme (09) 58 400 300.

Iloiset suun terveydenhuollon ammattilaisemme ovat aina valmiita auttamaan sinua yksilönä. Hammaslääkärikäyntiä ei tarvitse siis jännittää, koska tavoitteenamme on, että käyntisi olisi mahdollisimman mukava. Sinulla on aina mahdollisuus keskustella ja tuoda esille omat toiveesi ja kysymyksesi. Meillä on aikaa sinulle ja suusi terveydelle uudenaikaisen ajanvarausjärjestelmämme ansiosta.

saapuminen

Saapuminen Hyggalle

Hygga sijaitsee Helsingin Kampin Sähkötalon toisessa kerroksessa osoitteessa Kampinkuja 2, 00100 Helsinki. Voit saapua meille kätevästi metrolla tai bussilla suoraan Kampin terminaaliin. Pääset paikalle helposti myös junalla, ratikalla, autolla ja kävellen. Meille löydät helpoiten Sähkötalon metron puoleisen sisäänkäynnin kautta. Odottaessasi voit kätevästi hyödyntää Kampin Kauppakeskuksen liikkeitä ja ravintoloita, täten olet lyhyen matkan päässä kun saat tarkan aikasi tekstiviestillä.

Löydät Hygga-klinikan myös Facebookista ja Instagramista.

Hyggalla saat hammashoitoa nopeasti!

1.

Valitse ajankohta, jolloin haluat tulla hammashoitoon. Hoitosi alkaa valitsemassasi aika-ikkunassa. Varausmaksu on 19,90€.

2.

Saat tekstiviestivahvistuksen 30 min. ennen hoitosi alkua. Klinikalle ei tarvitse saapua ennen viestin vastaanottamista.

3.

Hymyile! Hyggalla saat yksilöllistä hammashoitoa yhdellä käynnillä, kelloon katsomatta.

Ajankohtaista

Asiakaspalvelu

Puhelinpalvelu avoinna: ma, ke ja pe 08:00-16:00, ti 09:00-17:00, to 10:00-18:00, la 09:00-15:00

(09) 58 400 300