Siirry sisältöön

Uutta Hyggalla! Lumoral-omahoidon väline

Terve suu on hyvinvoinnin edellytys

Moni kärsii tietämättään matala-asteisesta tulehdustilasta, joka on suusta lähtöisin. Lumoralin avulla voit huolehtia suun terveydestä helposti kotona! Parhaimman lopputuloksen saat, kun yhdistät Lumoral-omahoidon aloituksen hammaskiven poistoon vastaanotollamme. Mikäli hammastarkastuksesta on jo kulunut aikaa, suosittelemme varaamaan hammaskiven poiston lisäksi ajan hammastarkastukseen.

Saat nyt tutustumisetuna Lumoral-aloituspakkauksen ja hammaskiven poiston Hyggalla hintaan 299 € (ovh. 362-434 €).

Mikäli sinulla on tarvetta myös hammastarkastukselle, voit ostaa palvelun hammastarkastuksen kanssa etuhintaan 369 € (ovh. 416-503 €).

Lunasta etusi ostamalla valitsemasi palvelu + Lumoral-aloituspakkaus verkkokaupastamme.

Siirry verkkokauppaan

Saat hyväksytyn ostotapahtuman jälkeen ohjeet palvelujen ajanvaraukseen. Ajanvaraukset alkaen 10.1.2023. Vastaanottokäynnin yhteydessä saat Lumoral-laitteen käyttöösi ja opastamme sinut alkuun.

 

Mikä Lumoral on?

Lumoral on Suomessa kehitetty ensimmäinen lääkinnällinen ratkaisu suun terveyden ylläpitoon sekä suun sairauksien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn kotona. Lumoral-hoidon teho perustuu valolla aktivoitavaan antibakteeriseen Lumorinse-suuhuuhteeseen, joka poistaa hampaista mikroskooppisen plakin. Se on ensimmäinen lääkinnällinen ratkaisu, joka kohdistaa antibakteerisen vaikutuksensa vain hampaiden plakkiin, suojellen suun tervettä bakteeritasapainoa.

Lumoral-hoito tehostaa hampaiden omahoitoa etenkin silloin, kun perinteinen omahoito ei riitä tai olemassa oleva suun sairaus vaatii järeämmät keinot kuin pelkän hampaiden harjauksen ja hammasvälien puhdistamisen. Lumoral soveltuu kaikille, mutta on erityisen tärkeä niille, joilla on reikiintymistä tai ientulehdusta. Lumoral on tieteellisesti kehitetty, ja sen antibakteerinen teho on hyvin todennettu.

Hammaslääkäreiden ja suuhygienistiliiton suosittelema Lumoral täyttää Fimean lääkinnälliselle laitteelle asettamat korkeat vaatimukset. (CE-hyväksytty laite).

Miksi Lumoral?

Moni kärsii tietämättään matala-asteisesta tulehdustilasta, joka on suusta lähtöisin. Lumoral ennaltaehkäisee bakteerien aiheuttamat suun sairaudet ja eliminoi hammasplakin bakteerit 99,99 %:sti. Säännöllisen käytön hyödyt:

  • Vähentää hammaskiven muodostumista
  • Ehkäisee hampaiden reikiintymistä
  • Ehkäisee ientulehdukset
  • Hoitaa ärtyneitä ja tulehtuneita ikeniä
  • Raikastaa hengityksen
  • Ylläpitää suun tervettä bakteeritasapainoa
  • Vaalentaa hampaita ja poistaa värjäymät

Miten Lumoral toimii?

Puhtaat ja sileät hampaat jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen

Lumoral on helppo yhdistää osaksi omaa kotihoitoa. Hoidon kesto on vain 10 minuuttia ja se tehdään kaksi kertaa viikossa ennen hampaiden harjausta.

  1. Purskuttele suu mintunmakuisella Lumorinse-suuhuuhteella 60 sekuntia. Valoherkkä väriaine kiinnittyy plakin pintaan.
  2. Käytä Lumoral-laitetta 10 minuuttia. Valo aktivoi suuhuuhteen, joka käynnistää antibakteerisen vaikutuksen. Lämmön tunne on osa hoitoa. Laite sammuu itsestään hoidon jälkeen.
  3. Harjaa hampaat huolellisesti. Myös silmille näkymätön, mikroskooppinen plakki irtoaa paremmin ja hampaistasi tulee hämmästyttävän puhtaat.

Parhaan hyödyn saat kun käytät laitetta vähintään kahdesti viikossa. Eron hampaiden puhtaudessa huomaat kuitenkin jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen.

Osta omasi verkkokaupastamme

Siirry verkkokauppaan

 

Hyggalla saat hammashoitoa nopeasti!

1.

Valitse ajankohta, jolloin haluat tulla hammashoitoon. Hoitosi alkaa valitsemassasi aika-ikkunassa. Varausmaksu on 19,90€.

2.

Saat tekstiviestivahvistuksen 30 min. ennen hoitosi alkua. Klinikalle ei tarvitse saapua ennen viestin vastaanottamista.

3.

Hymyile! Hyggalla saat yksilöllistä hammashoitoa yhdellä käynnillä, kelloon katsomatta.

Ajankohtaista

Asiakaspalvelu

Puhelinpalvelu avoinna: ma, ke ja pe 08:00-16:00, ti 09:00-17:00, to 10:00-18:00, la 09:00-15:00

(09) 58 400 300