Siirry sisältöön

Hammaslääkäri, tule ansaitsemaan uudella palkkiomallilla!

Hyggan toiminta on laajentunut Helsingin kaupungin ostopalvelun myötä ja rekrytoimme uusia hammaslääkäreitä Hyggalle Helsingin Kamppiin.

Olemme luoneet täysin uudenlaisen palkkiomallin, joka tukee hammaslääkäreidemme ansaintaa ostopalvelutoiminnassa. Moderneissa tiloissamme Helsingin ytimessä rakennat itsesi näköisen työviikon laajojen aukioloaikojemme ansiosta. Sinä päätät.

Tarjoamme sinulle:

  • Kannustavan palkkiomallin
  • Työvuoroja arkisin ja lauantaisin – miten sinulle parhaiten sopii
  • Kattavan työterveyshuollon
  • Moniammatillisen tiimin tuen
  • Hygga Clubin erilaiset vapaa-ajan aktiviteetit
  • Koulutusta tukemaan osaamistasi

Hyggan kannustava palkkiomalli

Keskituntilaskutuksesi ja työtuntiesi määrä määrittelevät ansaintasi. Uudessa palkkiomallissa tuntipalkkasi rakentuu keskituntilaskutuksesi ja työtuntiesi määrän mukaan. Voit siis itse vaikuttaa palkkaasi ja tienata vielä enemmän.

Sinustako hyggalainen?

Hyggalla pääset myös työskentelemään moderneissa tiloissa, ilman huolta potilashankinnasta. Pääset kehittämään taitojasi hammashoidon saralla monipuolisesti. Potilastietojärjestelmänä käytämme ostopalvelussa Apottia.

Hyggan tavoitteena on, että hyvä fiiliksemme ja korkea kliininen laatumme välittyy myös jokaisessa asiakaskokemuksessa. Panostamme työhyvinvointiin ja vaalimme ainutlaatuista tiimihenkeämme. Uskomme siihen, että vain pitämällä hyvää huolta työntekijöistä voimme varmistaa sen, että myös asiakkaista pidetään hyvää huolta. Kun henkilöstö voi hyvin, myös asiakkaat ovat tyytyväisiä.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu hammaslääkäri, tartuntatautilain (48) mukainen rokotussuoja, hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä tyydyttävä ruotsin kielen suullinen taito.

Ole rohkeasti yhteydessä:

Niina Mänttäri
Hammaslääkäreiden esihenkilö
niina.manttari@hygga.com
+358 400 276 354 

Nita Kerola
HR-asiantuntija
nita.kerola@hygga.com
+358 50 338 7712

Hyggalle hamamslääkäriksi

Hyggalla saat hammashoitoa nopeasti!

1.

Valitse ajankohta, jolloin haluat tulla hammashoitoon. Hoitosi alkaa valitsemassasi aika-ikkunassa. Varausmaksu on 19,90€.

2.

Saat tekstiviestivahvistuksen 30 min. ennen hoitosi alkua. Klinikalle ei tarvitse saapua ennen viestin vastaanottamista.

3.

Hymyile! Hyggalla saat yksilöllistä hammashoitoa yhdellä käynnillä, kelloon katsomatta.

Ajankohtaista

Asiakaspalvelu

Puhelinpalvelu avoinna: ma, ke ja pe 08:00-16:00, ti 09:00-17:00, to 10:00-18:00, la 09:00-15:00

(09) 58 400 300