Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Hammaslääkäripelosta eroon! Lue asiakkaamme kokemuksesta

Hammaslääkärissä käyminen on hyödyllistä, mutta hammaslääkärikäynti voi jännittää ja pelottaa. Hammaslääkäripelko on yleistä, ja hammastarkastus voidaan sen takia jättää väliin. Hammaslääkäripelkoisen tulisi kuitenkin käydä säännöllisesti hammastarkastuksessa. Hyggalla voi kuitenkin päästä hammaslääkäripelosta eroon.

Hammasklinikka Hyggalla ei tarvitse jännittää eikä pelätä, sillä hammashoidon ammattilaiset tekevät käynnistäsi mukavan esimerkiksi keskustelemalla kanssasi hoidon eri vaiheista. Voit myös esittää kysymyksiä. Toimintamallimme mahdollistaa useamman toimenpiteen tekemisen kerralla, joten hammaslääkäriin ei tarvitse tulla useita kertoja. Jos haluat jakaa toimenpiteet useammalle käyntikerralle, sekin sopii!

Lue Aulin mukavasta hammashoitokokemuksesta Hyggalla!

Miksi hammaslääkärikäynti pelottaa?

  • Hammaslääkärikokemus kansakoulusta on varmaan osa syy pelkoon, mutta toinen syy on kipu. Vielä näin aikuisenakin olen todella kipuherkkä, nolottaa ihan.

Miksi valitsit Hyggan?

  • Olen pari kertaa aiemmin käynyt Megaklinikalla (nykyään Hygga) ja tulin uudelleen. Minusta on ihan parasta, että kun kerran tulen, kaikki hoidetaan samalla kertaa. — Tarjoamanne palvelu on kuin minulle tehty: suu auki, kalusto kuntoon ja suu kiinni.

Kuinka Hyggalla onnistuttiin hammaslääkäripelkosi voittamisessa?

  • Hyggalla otettiin pelkoni todesta: sille ei hymyilty, ei tuhahdeltu. Koko toimenpiteen ajan minulle kerrottiin, mitä tehtiin, miksi tehtiin ja miten tehtiin. Luotettiin tuntemuksiini: ei vähätelty niitä, vaan kehotettiin kertomaan heti, jos/kun tuntuu kipua tai epämukavuutta.

Käytkö Hyggalla muissa toimenpiteissä?

  • Käyn teillä vain kerran, silloin tarkastetaan ja paikataan, jos tarvetta. Samalle reissulle varaan vielä suuhygienistin, jotta kaikki tulee tehtyä kerralla. En koskaan lupaa varmasti tulla toista kertaa. Tulen, kun tuntuu siltä. — Nyt oli pakko tulla, kun takahammas lohkesi. Ja samalla kerralla hoidettiin tarkastus ja hammaskiven poisto (reikiä nolla).

Miksi suosittelisit Hyggaa?

  • Suosittelen Hyggaa juuri sen takia, että siellä tehdään kaikki kerralla, aikaa se vie, mutta sitten se on tehty.

Voit lukea lisää hammaslääkäripelosta täältä.

Lue myös vastaavan hammaslääkärimme Juha Vainion haastattelu hammaslääkäripelosta ja siitä, kuinka hammaslääkäripelkoisen hammaslääkärikäynnistä voidaan tehdä mukavampi, täältä.

Voit varata aikasi hammastarkastukseen täältä tai soittamalla numeroon (09) 58 400 300. Olet tervetullut varaamaan aikasi myös paikan päälle!

hammaslääkäripelosta

Hammasklinikka Hygga sijaitsee loistavalla sijainnilla Helsingin Kampissa. Pääset paikalle helposti niin junalla, metrolla, bussilla, ratikalla, autolla kuin myös kävellen. Myös ajanvaraus on helppoa ja nopeaa! Voit varata ajan joko verkossa, puhelimitse (09) 58 400 300 tai paikan päällä (Kampinkuja 2, Sähkötalon 2. krs).

Iloiset suun terveydenhuollon ammattilaisemme ovat aina valmiita auttamaan sinua yksilönä. Hammaslääkärikäyntiä ei tarvitse siis jännittää, koska tavoitteenamme on, että käyntisi olisi mahdollisimman mukava. Sinulla on aina mahdollisuus keskustella ja tuoda esille omat toiveesi ja kysymyksesi. Meillä on aikaa sinulle ja suusi terveydelle modernin ajanvarausjärjestelmämme ansiosta.

Löydät Hygga-klinikan Facebookista ja Instagramista.

Hygga – Hyvinvointia hymyllesi!

Asiakaspalvelu

Puhelinpalvelu avoinna: ma, ke ja pe 08:00-16:00, ti 09:00-17:00, to 10:00-18:00, la 09:00-15:00

(09) 58 400 300