Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Soodapuhdistus kokemuksia Hyggalla

Hellävarainen soodapuhdistus palauttaa hymysi kirkkauden takaisin! Puhdistuksessa suuhygienisti vie kalsiumkiteiden ja veden sekoituksen paineilmalla hampaiden pinnoille. Vain 20 minuutin toimenpiteessä hampaiden pinnat puhdistuvat tehokkaasti värjäymistä.  Lue Hyggan asiakkaiden soodapuhdistus kokemuksia alta.

Asiakkaiden soodapuhdistus kokemuksia

”Soodapuhdistuksen teho yllätti minut täysin! Olin harkinnut hampaiden valkaisua, mutta onneksi suuhygienisti ehdotti kokeilemaan ensin hieman hellävaraisempaa soodapuhdistusta. Toimenpiteen aluksi suuhun asetettiin pidike, joka piti suun auki jännittämättä. Seuraavaksi suuhygienisti suihkutti hampaita kauttaaltaan ikäänkuin ”painepesurilla.” Itse toimenpide oli miellyttävä ja nopeasti ohi, kesto taisi olla vain 15 minuuttia. Peilistä katsoessa oli ilokseni vastassa puhtaat hampaat, aiemmin kellertäneet kulmahampaatkin olivat kirkastuneet! Tähän toimenpiteeseen tulen jatkossakin, heti kun värjäymät hiipivät takaisin.” – Piia, 28-vuotta.

”Soodapuhdistus ei ollut minulle aiemmin tuttu, bongasin palvelun hakemalla tietoa hampaiden valkaisusta. Ahkeran kahvinjuonnin seurauksena kellastuneet hampaat olivat alkaneet hävettämään, joten halusin saada aiemmin kohtuullisen kirkkaan hymyni takaisin. Myyntityössäni joudun hymyilemään paljon, joten oli aika kokeilla jotakin keinoa. Vielä varatessani ajan mietitytti, onko soodapuhdistus oikeasti tehokas? Ei mennyt kuin hetki, kun hymyni oli  putsattu entistä ehommaksi! Jopa ystäväni huomautti samalla viikolla hymyni kirkastuneen. Puhdistus toi itsevarmuutta arkeen. Suosittelen soodapuhdistusta lämpimästi!”  -Antero, 34-vuotta.

Soodapuhdistus 35€ hammaskiven poiston yhteydessä

Kiinnostuitko soodapuhdistuksesta? Soodapuhdistus on hellävarainen ja tehokas tapa poistaa hampaiden pinnalliset värjäymät.  Hygga tarjoaa soodapuhdistuksen tarjoushintaan 35€ hammaskivenpoiston yhteydessä. Yhdessä hammaskiven poisto ja soodapuhdistus palauttavat hyvinvoivan ja kirkkaan hymysi!  Etu on voimassa toistaiseksi kampanjakoodilla SOODA_01.  Lue lisää soodapuhdistuksesta toimenpiteenä ja varaa itsellesi tarjoushintainen puhdistus ajanvarauskalenterista! Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai sopimuksiin, kuten työterveyshammashoitoon tai palveluseteliin.

Hammaskivenpoiston hinta Kela-korvauksen jälkeen on hinnoittelussa arkisin: 10min=57€ / 20min 87€, 30min 95€ ja 45min 128€. Ilman Kela-korvausta hinnat ovat:  10min=62€ / 20min 95€, 30min 107€ ja 45min 146€. Palveluiden yhteishinta Kela-korvatulla hinnalla arkisin on:

Varausmaksu + hammaskivenpoisto 10min + soodapuhdistus= 111,90€
Varausmaksu + hammaskivenpoisto 20min + soodapuhdistus= 141,90€
Varausmaksu + hammaskivenpoisto 30min + soodapuhdistus= 149,90€
Varausmaksu + hammaskivenpoisto 45min + soodapuhdistus=182,90€

Asiakaspalvelu

Puhelinpalvelu avoinna: ma,ke klo 10:15-18:00, ti,to ja pe klo 08:15-16:00 sekä la klo 9:15-15:00.

(09) 58 400 300

Tee Hygga Hymy-sopimus

Hammashoitoa kk-maksulla

Lue lisää