Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Soodapuhdistus jälleen saatavilla

Koronaepidemian vuoksi hampaiden soodapuhdistus oli hetken tauolla palveluvalikoimastamme, mutta nyt se on jälleen saatavilla.

Miltä kuulostaisi kirkas hymy kevään kunniaksi?

Hampaiden soodapuhdistus eli jauhepuhdistus on hampaiden valkaisua hellävaraisempi tapa poistaa pinnallisia värjäytymiä. Soodapuhdistuksen hinta on Hyggalla 50 €. 

Soodapuhdistuksella hellävaraisesti eroon hampaiden värjäytymisistä 

Miten soodapuhdistus tehdään? Soodapuhdistuksen tekee Hyggalla suuhygienisti. Toimenpide sopii kaikille hampaiden värjäytymistä eroon haluaville.  Puhdistuksessa kalsiumkiteiden ja veden sekoitus viedään paineilmalla hampaiden pinnoille. Hoito kestää vain 20 minuuttia, joten käsittely on nopea ja miellyttävä. 

Käytetäänkö soodapuhdistuksessa soodaa? Nimestä huolimatta soodapuhdistuksessa ei käytetä soodaa, vaan kyseessä on mekaaninen puhdistus pyöreillä kalsiumkarbonaattihelmillä. Soodapuhdistusta kutsutaankin myös jauhepuhdistukseksi. Kalsiumkarbonaattihelmet eivät vaurioita kiillettä, koska ne ovat rakenteeltaan erittäin hellävaraisia. Hampaiden soodapuhdistus viimeistellään mineraalitahnalla, joka auttaa vahvistamaan hampaita entisestään. 

Kuinka usein soodapuhdistus voidaan tehdä? Soodapuhdistuksen voi huoletta tehdä useampia kertoja vuodessa, sillä toimenpide on hellävarainen hampaille. Soodapuhdistuskäynneillä suositellaan olevan kuitenkin 3 kuukauden aikaväli. 

Voinko syödä normaalisti soodapuhdistuksen jälkeen? Puhdistustuloksen pysyvyyden varmistamiseksi kannattaa välttää värjääviä juomia ja ruokia sekä tupakkaa vähintään kaksi tuntia hoidon jälkeen. Lue lisää soodapuhdistuksen jälkeisestä kotihoidosta ja kielletyistä ruoka-aineista täältä.

Onko sinulla muita kysymyksiä soodapuhdistuksesta? Voit lukea lisää soodapuhdistuksesta Hyggan suuhygienistin Hanna Häyrisen haastattelusta täältä.

Varaa aika soodapuhdistukseen

 

 

Asiakaspalvelu

Puhelinpalvelu avoinna: ma, ke ja pe 08:00-16:00, ti 09:00-17:00, to 10:00-18:00, la 09:00-15:00

(09) 58 400 300